+45 23 34 99 09 kirstenhaslund@hotmail.com

Psykoterapi

 

 

Psykoterapi handler i høj grad om at hente” snublesten”  frem i lyset, så du får lettere ved at være dig selv og gennemføre det, du gerne vil!

Senoifolket lærer deres børn, at kommer der en løve efter dig i drømme, skal du ikke forsøge at flygte, men vende dig imod den og bede den om en gave!

Psykoterapi er et godt valg, når du er klar til at vende dig og se dine indre udfordringer i øjnene! Måske viser løven sig bare at være en mis, som oven i købet giver dig noget væsentligt, du kan bruge på din videre vej! Vælger du psykoterapi kan det sammenlignes med at indlede en rejse, hvor du har en vejleder med i form af din psykoterapeut.

Det er vigtigt at opnå gensidig tillid under denne rejse. Alle undersøgelser af psykoterapis effekt peger på, at dette er vigtigere end valg af metoder undervejs.

Personligt har jeg dog den erfaring, psykoterapi derudover bliver mest virkningsfuld, når kroppen, følelserne og det ubevidste involveres gennem forskellige tilgange og metoder udover blot samtale.

Familie - og Parterapi

Jeg tilbyder også at et forløb hos mig kan omfatte familie og parterapi. Her vil vi veksle imellem I kommer enkeltvist og sammen. Vi kan undersøge hvilken slags bagage I hver især bærer med ind i forholdet, hvordan I opfatter den anden part, hvordan I kommunikerer og hvordan I kan forbedre jeres forhold.

Jeg arbejder med forskellige terapeutiske indfaldsvinkler og “redskaber” , som vi kan bruge til at sætte gang i og understøtte og uddybe den terapeutiske proces.

Psykoterapi

Tegneterapi

Omsorgsterapi